Kunststof Kozijnen

Vanuit Stadskanaal plaatsen wij in Groningen, Drenthe en Friesland duurzame kunststof deuren en kozijnen. 

Kunststof kozijnen van Schüco

Gaat u een nieuw huis bouwen, renoveren of verbouwen? Dan is het een uitgelezen moment om bewust te kiezen voor extra wooncomfort met hoogwaardige kunststof kozijnen. Kozijnvernieuwing.nl werkt al jaren samen met het bekendste merk van profielen voor kozijnen.

De voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder huiseigenaren in Nederland en dat is niet zonder reden. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

kunststof deuren stadskanaal

Voordelen van kunststofkozijnen

Nog meer voordelen

Uniek niveau van flexibiliteit

Met Schüco Living Variant kunt u uw ramen volgens uw eigen persoonlijke ideeen ontwerpen. Het klassieke hoekige ontwerp van met twee verschillende kaders past perfect bij het opvallende uiterlijk van houten ramen en kan zowel op het gebied van renovatie als in nieuw gebouwen worden gebruikt.

In de drie voorbeelden ziet u een verstek met omlopende kader countour van 15 graden, de tweede een HVL met 15 graden als kader contour en het derde voorbeeld een HVL met een 15 graden alsonderste kader en 6 graden als zijkader. Om niet teveel in detail te gaan zijn dit al diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

Kiezen gaat veel gemakkelijker door vrijblijvend contact op te nemen met ons verkoopteam in Stadskanaal. We kunnen u het beste advies geven op basis van uw wensen en eisen.

Voorbeelden kunststof kozijnen schuco

Uniek niveau van flexibiliteit

Even de diepte in met kunststof kozijnen. Het nieuwe kunststof systeem van Schüco verenigt vele voordelen in één product: het bereikt uniek niveau van flexibiliteit, efficiëntie en procesveiligheid bij de productie van de montage. Het voldoet aan de strengste eisen als het gaat om comfort en veiligheid. De kozijnen bieden een ruime keuze op het vlak van vormgeving en uitvoering en daardoor past een Schüco kozijn in bijna elk type bouw. 

Met het nieuwe kozijnprofiel liVING bieden wij een nog grotere keuze in de uitstraling van het type kozijn. Afhankelijk van uw eigen wensen kiest u voor een kozijnprofiel van 112 milimeter of een 120 milimeter diep kozijnprofiel. Bij het 120 milimeter profiel heeft u de keuze uit 6 graden of 15 graden.

Houtlook kozijnen

De onderhoudsarme kozijnen van Select Windows Kozijnvernieuwing.nl met rechte hoekverbinding en het verdiepte kozijnprofiel zijn niet meer van houten kozijnen te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Type kunststof ramen

Voorbeelden projecten en kunststof kozijnen

kozijnen2

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen stadskanaal

Kunststof in dakkapel

serredeur

Schüco kozijnen

schuifddeuren-kunststof

Grote ramen en schuifpui

kunststof deuren stadskanaal

Brochure ontvangen?

Brochure Kozijnen