Over ons

Vanuit Stadskanaal plaatsen wij in Groningen, Drenthe en Friesland duurzame kunststof kozijnen. Met een A-kwaliteit producent en onze 25 jaar ervaring met het maken en plaatsen van kozijnen willen wij uw beste keuze zijn.

25 jaar ervaring in de bouw

Kozijnvernieuwing.nl werkt voor zowel particuliere klanten, aannemers, als verenigingen van eigenaren. Anko de Vries en Bennie Meijer zijn bij Kozijnenvernieuwing.nl uw contactpersonen.

Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden hebben zij zich gestort op een belangrijk onderdeel van de bouw namelijk het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en aanverwante producten van kunststof.

Het inmeten en plaatsen van kunststof kozijnen lijkt een vrij standaard opdracht. Er zijn meerdere onderdelen in het proces waar het mis kan gaan. Wij weten uit ervaring dat het calculeren vaak snel kan, maar de controle op de juiste maatvoering, materialen en wijze van plaatsen gaat bij veel projecten niet in één keer goed. Dat kon anders vonden wij en daarom hebben wij met de fabrikant meerdere controles ingebouwd waardoor de kans op een miscalculatie of verkeerd inmeten tot het minimum wordt beperkt.

Meer voordelen dan houten kozijnen

Onze kunststof kozijnen en kunststof deuren kunt u in ieder gewenste RAL-kleur krijgen. De uitvoeringen zijn zeer divers vanwege de vele profielsoorten en de verschillende verdiepingen. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat het warmte- en geluidisolerend is, inbraakwerend is en heeft het een lange levensduur.

Anko De Vries en Bennie Meijer
Links en rechts eigenaren Anko de Vries en Bennie Meijer (foto: Regio Magazine)
kraan2

Brochure ontvangen?

Brochure Kozijnen