Kunststof Schuifdeuren

Vanuit Stadskanaal plaatsen wij in Groningen, Drenthe en Friesland duurzame kunststof deuren en kozijnen.

Kunststof schuifdeur of schuifpui

Een kunststof schuifpui is een van de veelvoorkomende opdrachten die wij uitvoeren. Steeds vaker wordt de achterkant of zijkant van een woning verfraaid met een kunststof schuifpui.

Een schuifpui zorgt voor heel veel licht in huis en verlengt de keuken of ruimte. Elke schuifpui is de investering meer dan waard! Kozijnvernieuwing.nl heeft kunststof schuifpuien in alle maten, kleuren en in verschillende uitvoeringen. Voor elk huis en dus ook die van u is er een passende schuifpui. Onze Schüco schuifpui is eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en verschuift u deze moeiteloos.

Kunststof Schuifpui Schuifdeuren

Wij bieden verschillende modellen kunststof schuifdeuren of schuifpuien zoals hefschuifpuien, kiepschuifpuien en parallelschuifpuien. Ook is er een keuze in 2-, 3- of 4-delige schuifpuien, afhankelijk van uw indeling en inrichting in de woning. Allen worden exact op maat en naar uw wensen gemaakt. 

Alle gemak bij de keuze van kunststof. Het schoonmaken van een kunststof schuifpui is relatief eenvoudig. Met een vochtig doekje en zachte zeep houdt u de kleur stralend.Onze partners in de regio zorgen voor vakkundige montage en afwerking van uw kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Voorbeelden kunststof schuifdeuren en projecten

Kunststof Schuifpui Schuifdeuren

Kunststof schuifpui

serredeur
deurenuitbouw2
plaatsen
Kunststof Schuifpui Schuifdeuren

Brochure ontvangen?

Brochure Kozijnen